Träningsgrupper på Eyra Fysio

I vårt väntrum möts du av lugn och harmoni.


Kom i god tid före gruppen för att varva ner. Undvik produkter med starka dofter i samband med besök hos oss eftersom många av våra besökare är känsliga för det.

VÄLKOMMEN TILL EYRA FYSIO

 

Eyra Fysio är en fysioterapimottagning specialiserad på mental hälsa. Vi erbjuder olika former av gruppträning, t ex meditation, avspänning, yoga.

 

Vi hoppas denna information ska hjälpa dig att känna dig välkommen till gruppträningen. Vid ytterligare frågor tala med din behandlare/kontakt.

 


Yoga 60 min


Ett mjukt yogapass där du går igenom hela kroppen och ger dig en lugn hjärna och en rörligare, starkare kropp. En skön start på dagen!

Meditation 45 min


Starta dagen mjukt med 20 minuters sittande meditation i tystnad. Passet inleds och avslutas med lugna rörelser inspirerade av yoga och Tai Chi.

Avspänning 40 min


Det är lätt att vi spänner oss när vi är stressade, nedstämda eller oroliga över något. Här övar vi med olika avspänningsmetoder för att kunna hitta muskulär avspänning. 

Priser                           

                

Du kan delta i våra grupper upp till 12 tillfällen som sjukvårdande behandling.

Återbud med mindre än 24 timmars varsel och uteblivna besök debiteras med återbudsavgift på 100 kr, även om du har frikort.


Önskar du därefter fortsätta köper du ett friskvårdskort.

 

Två-gruppskort (delta i två grupper/vecka) 3 000 kr/termin   

Produkt

Yoga

Avspänning/

Meditation

10-Klippkort

1 500

1 000

Terminskort

2 200

1 700

Per pass

170

120